SIF JAKOBS

Trend, trend en nog eens trend.

Sif Jakobs is de vrouw achter het merk en bedrijf, dat brede erkenning heeft gekregen voor de belangrijke ontwerpen en Scandinavische esthetiek. Sif Jakobs is altijd artistiek gebracht en haar hele leven heeft ze een passie voor het creëren. Haar levensstijl, borrelende persoonlijkheid en instinctief gevoel voor kwaliteit en design dragen bij aan haar glamoureuze ontwerp dat een vleugje luxe toevoegt aan het dagelijks leven

DUR smuck

DUR sieraden maakt met meer dan 30 jaar ervaring designgerichte echte sieraden van 925 sterling zilver. Natuurlijke materialen die vrijkomen door de grillen van de aarde worden gebruikt om het ontwerp te verfijnen. Elk sieraad vertelt zijn unieke verhaal en brengt het gevoel van vrijheid en bijzondere momenten in het dagelijks leven. 

SWING JEWELS

Mooie aanschuifringen die zowel tijdloos als trendy zijn - voor iedereen, voor elke gelegenheid en elke stijl. De elegante sieraden zijn gemaakt van 14 krt goud, gecombineerd met zirconia (wit of gekleurd), edelstenen en/of diamanten.


BERING SIERADEN

Bering heeft een prachtige stalen sieradenlijn welke is afgestemd op de Bering horlogecollectie.

Vele modellen in een schitterende kleurenserie hebben een prachtig design en veelal te combineren met vele outfits. De sieraden zijn verkrijgbaar in de kleuren, zilver, geel en roségoud.


FOSSIL HERENARMBANDEN

Juwelier Triboulette heeft een mooie collectie herenarmbanden van Fossil is staal, leer of een combinatie van beiden.

Een trendy armband voor een betaalbare prijs.

 

 

Bering heren armbanden

Onze armbanden benadrukken het tijdloze en expressieve ontwerp van onze horloges. Deens minimalisme geïnspireerd door de schoonheid van het Noordpoolgebied. Edelstenen, natuurlijke lavastenen en geborstelde keramische kralen maken 


HEIDEMAN GRAVURE SIERADEN

Met Heideman is vrijwel alles mogelijk op gebied van gravure.

De hartslag van uw baby, een vingerafdruk of afbeelding?

Heideman heeft vrijwel alle gravure mogelijkheden.