ALLE HORLOGES 30% KORTING

Bering Time

Tijdloos mooi en duurzaam. Bering combineert minimalistisch-Deens design en maximale materiaaldikte op een unieke manier. Geïnspireerd door de Arctische schoonheid kenmerken eenvoudige, heldere vormen en puristische elegantie de stijl van de BERING dames en herenhorloge collecties. Alle horloges hebben krasvrij glas en 3 jaar garantie.

 

Festina

De prijs-kwaliteitverhouding staat bij Festina hoog in het vaandel. De collecties zijn gericht op moderne mannen en vrouwen die houden van een combinatie van functionaliteit en esthetiek. Het is gepositioneerd als een merk voor modebewuste mensen met een goede smaak, met van nature een dynamische en sportieve inborst.

PONTIAC

In 2014 komt PONTIAC met een nieuwe collectie kwaliteitshorloges met een Belgisch ontwerp, een Zwitsers gangwerk en saffierglas. Ze worden met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en zijn voorzien van unieke details die typerend zijn voor het merk PONTIAC, dat klassieke modellen van hoge kwaliteit biedt.  De fabrikant biedt een garantie van drie jaar (tenzij anders vermeld).

TACS

Wij geloven dat minimalistisch design en eenvoud niet saai is, maar eerder de puurste vorm van design.

We snijden het lawaai en de rommel van alledaagse sleur weg en creëren uurwerken die zich richten op wat echt belangrijk is. 

DAVIS

Al bijna 25 jaar staat Davis voor leuke scherp geprijsde horloges van een goede kwaliteit.

En omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, bestaat de Davis-collectie uit 5 stijlen. Zo is er voor iedereen wat te vinden.

PICTO

Picto® werd in de jaren '80 gecreëerd door de twee jonge hippies Steen en Erling. In een tijd waarin iedereen bezig was met praten over 'tijd is geld', en 'elke minuut telt', gingen de twee makers diametraal de andere kant op. Met Picto® wordt u aangemoedigd om uw eigen agenda te bepalen. Hier is de dag niet verdeeld in minuten en seconden. Het is eerder een indicatie van tijd. Als je het eenmaal geprobeerd hebt, raak je verslaafd.


FOSSIL 50% korting

1915 watches 50% korting

Vind je perfecte horloge

Van klassieke chronografen tot de nieuwste trend, we hebben de horlogestijlen waar je van houdt.

We hebben lederen band, roestvrij staal en siliconen voor welk materiaal het beste bij u past.

NU -50% KASSAKORTING OP DE COLLECTIE!

Bij 1915 watches staat duurzaamheid sinds de oprichting op de eerste plaats.  Door deze materialen te combineren in gewaagde ontwerpen willen wij duurzame houten horloges hip en sexy maken!