TRENDSIERADEN 30 % KORTING

BASTIAN INVERUN

Bij bastian inverun hechten we veel belang aan de verwerking van materialen van de hoogste kwaliteit en perfectie in fabriekskwaliteit. Tegelijkertijd is onze onderscheidende designtaal een waardevolle aanwinst. Samen met de beste sieradenontwerpers uit heel Europa maken wij altijd kleine en grote sieraden kunstwerken.


BREUNING 

Breuning sieraden staat bekend om haar prachtige designline met een afwerking van de hoogte kwaliteit. Kunstzinnige design sieraden en een ingetogen tijdloze collectie zilveren sieraden die op elkaar zijn afgestemd.


SANNE KICKKEN

Dutch design

Een verhaal, een herinnering of een gevoel creëren met een sieraad ... ALDUS Kickken.

We zijn trots om deze schitterende 14 krt gouden designcollectie te presenteren van Sanne Kickken. 

Mooi door eenvoud. 


CLIC dutch design

CLIC by Suzanne is een eigentijds Nederlands sieradenlabel dat zich onderscheidt door krachtige vormen en een bijzondere toepassing van materiaal en techniek. De rode draad in de collectie is het gebruik van aluminium, de vormentaal én de unieke, magnetische sluiting, die in ieder ontwerp op slimme wijze wordt toegepast.


FILI PLAZA

Fili Plaza reflecteert in haar werk de emotionele wereld van de mediterrane cultuur, met zijn sensualiteit en helderheid.

De aard van dit universum geeft je de basis om de vormen en texturen te vinden die de menselijke passies en emoties het beste weerspiegelen. Kortom een prachtige handgemaakte design collectie vervaardigd in brons.


AUDAR

Prachtige handgemaakte sieraden uit Barcelona.

Prachtige zilveren handgemaakte sieraden met 18 karaat geelgouden accentdelen evt. met diamant gezet. 


ALE DESIGN

ALE Design wordt gemaakt door de Poolse ontwerpster ALEKSANDRA PRZYBYSZ. 

De collecties beginnen allemaal met papier. Door deze te vormen, te buigen, draaien en knippen ontstaan verschillende vormen. Deze resulteren in de collecties: Steel Serpentines; zilveren armbanden geïnspireerd door Japanse origami, of gecombineerd staal met plexiglas in diverse kleuren en Mondriaans geometrische vormen.

Alles is gemaakt voor de vrouw die weet dat sieraden een manier zijn om zichzelf te onderscheiden en iedere dag een nieuwe look te kunnen geven.