Atelier

Bij Juwelier Triboulette kunt u terecht voor al uw reparaties van sieraden, horloges en klokken. Hierbij krijgt u persoonlijk advies krijgen over de mogelijkheden van de reparatie of over de vernieuwing van bepaalde onderdelen met uiteraard een prijsopgave.

Tevens vervaardigen wij as van uw dierbare in bestaande sieraden voor zover dat mogelijk is. 

Ook voor standaard reparaties bijvoorbeeld het vervangen van een batterij en of pakkingen, waarbij gewenst uw horloge waterdicht gemaakt kan worden. Dit is nodig vanaf 5 atm.

Tevens beschikt Juwelier Triboulette over een ruime en schitterende collectie horlogebanden van BBS.  De horlogebanden zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Lederen, stalen en kunsstof banden, ook waterbestendig en leverbaar van 8 tot en met 40 mm.

Tevens zijn horlogebanden van vele merkhorloges bijv, Seiko,Fossil, Diesel, Skagen Pulsar enz bij ons te verkrijgen.

 

Prikoorbellen

Voor het eerst oorbelletjes of een tweede gaatje laten schieten? Dan ben je bij Juwelier Triboulette aan het juiste adres voor het zetten van oorbelletjes. Wij prikken uitsluitend in de oorlel en niet in het kraakbeen. Wij gebruiken een modern hygiënisch priksysteem met een keuze uit c.a. 15 modellen als eerste oorknoppen. Deze oorknoppen zijn van chirurgisch staal gemaakt, om mogelijke infecties te voorkomen. Wij hebben veel ervaring bij het zetten van oorbelletjes bij kleine kinderen en begeleiden uw kind stap voor stap om de oorbelletjes te zetten. De oorbelletjes worden met twee personen tegelijkertijd geschoten. De kosten van oorbellen prikken zit op €25.00 en tevens verstrekken wij bij elk paar prikoorbellen gratis een flesje August voor de nazorg van de oorbelletjes. Wij schieten geen oorbellen bij kinderen onder de 4 jaar. 


AS_SIERADEN/ GEDENKSIERADEN

Wij van Juwelier Triboulette zijn gespecialiseerd in as/ herinneringssieraden. Wij kunnen niet alléén as in bestaande sieraden verwerken, maar u kunt bij ons ashangers op bestelling verkrijgen in zilver of goud.