Atelier

Bij Juwelier Triboulette kunt u terecht voor al uw reparaties van sieraden, horloges en klokken. Hierbij krijgt u persoonlijk advies krijgen over de mogelijkheden van de reparatie of over de vernieuwing van bepaalde onderdelen met uiteraard een prijsopgave.

Tevens vervaardigen wij as van uw dierbare in bestaande sieraden voor zover dat mogelijk is. 

Ook voor standaard reparaties bijvoorbeeld het vervangen van een batterij en of pakkingen, waarbij gewenst uw horloge waterdicht gemaakt kan worden. Dit is nodig vanaf 5 atm. Bij ons kunt u tevens sparen voor gratis horlogebatterijen.

(6 stempels) 

Juwelier Triboulette beschikt over een ruime en schitterende collectie horlogebanden van BBS.  De horlogebanden zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Lederen, stalen en kunststof banden, ook waterbestendig en leverbaar van 6 tot en met 40 mm.

Tevens zijn horlogebanden van vele merkhorloges bijvoorbeeld, Seiko, Fossil, Diesel, Skagen Pulsar, Festina, enz bij ons te verkrijgen.

 


Prikoorbellen

Zoekt u een betrouwbare juwelier om veilig gaatjes te laten schieten voor oorbellen of uw tweede gaatje? Dan bent u bij Juwelier Triboulette door jarenlange ervaring aan het juiste adres.  Wij prikken uitsluitend in de oorlel en niet in het kraakbeen. Wij gebruiken een modern hygiënisch priksysteem met een keuze uit c.a. 15 modellen als eerste oorknoppen. Deze oorknoppen zijn van chirurgisch staal gemaakt, om mogelijke infecties te voorkomen. Wij hebben veel ervaring bij het zetten van oorbelletjes bij kleine kinderen en begeleiden uw kind stap voor stap om de oorbelletjes te zetten. De oorbelletjes worden met twee personen tegelijkertijd geschoten. De kosten van oorbellen prikken zit op €25.00 en tevens verstrekken wij bij elk paar prikoorbellen gratis een flesje August voor de nazorg van de oorbelletjes. Wij schieten geen oorbellen bij kinderen onder de 4 jaar. 

Doet oorbellen prikken pijn?

Dit is de meest gestelde vraag, maar we kunnen jullie al meteen geruststellen. Ons instrument zorgt namelijk voor een snelle, zachte en vrijwel pijnloze plaatsing van de oorbellen. Je krijgt soms een licht prikkend en warm gevoel, maar de meesten geven aan dat het nauwelijks pijn doet.

Hoe moet ik mijn pas geprikte oorbel gaatjes verzorge

Eigenlijk heel eenvoudig.

Ons advies en handig in routine om gewoon na het douchen de ontsmettings vloeistof aan te brengen. De eerste 2 dagen na het prikken is het verstandig om 2x per dag te doen.
Duw de sluiting niet strakker aan maar laat de sluiting in de inkeping van de steker zitten. Wanneer de sluiting in de inkeping zit, kan er voldoende lucht bij het oorgaatje, hetgeen het genezingsproces bevordert. Een te strakke oorbel kan leiden tot infectie.

 

 

 

Hoe lang moet ik mijn prikoorbellen dragen?

Ons advies om de oorbellen  6 weken te dragen Na deze periode mag je de oorbel uitdoen en vervangen door een andere oorbel die ook nog zeker enkele weken constant gedragen moeten worden.

 


AS_SIERADEN/ GEDENKSIERADEN

Wij van Juwelier Triboulette zijn gespecialiseerd in as/ herinneringssieraden. Wij kunnen niet alléén as in bestaande sieraden verwerken, maar u kunt bij ons ashangers op bestelling verkrijgen in zilver of goud.