BREUNING

Breuning is een van de toonaangevende producenten van trouwringen in Europa en is bekend om haar fraaie sieraden van goud en zilver. Het merk Breuning staat voor innovatie en kwaliteit. Onze actuele ontwerpen overtuigen door hun precieze uitwerking in de beste ambachtelijke traditie. Kwalitatief hoogwaardige afwerking en ontwerpervaring gaan bij Breuning al jaren hand in hand - dat maakt Marcus Breuning, die het in 1927 opgerichte familiebedrijf in de derde generatie leidt. Kom langs en bewonder onder het genot van een kopje koffie onze WELCOME collectie.


TI FOR TWO


Speciale trouwringen voor individualisten
Onze bescheiden doch schitterende collectie van TitanFactory, specialist in titanium, staat voor kwaliteit "Made in Germany".
Titanium is edel in al zijn uitingen: vederlicht, harder dan staal en hypoallergeen. Tijdloze ontwerpen in een materiaal gemaakt voor de eeuwigheid. Titanium ringen gesmeed met zilver, goud of platina en verrijkt met carbon, keramiek en schitterende briljanten, resulteren in contrastrijke sieraden die onvergankelijk zijn.De veelzijdigheid en het meesterschap van TitanFactory geven jou de kans ringen te dragen die passen in de tijdgeest van de 21ste eeuw.


BREUNING  ZILVER MET DIAMANT

Al sinds 1927 is Breuning dé specialist op het gebied van trouw en relatieringen. Juwelier Triboulette Sneek heeft uit deze serie relatieringen een schitterende betaalbare collectie zilver met diamant en zilver met geel of roségoud en diamant.